Více
    5.2 C
    Czech
    Čtvrtek 25. dubna 2024

    Nejkrásnější svatební destinace ve Střední Americe

    Plánujete svatbu a hledáte pro ni výjimečné místo? Přemýšlejte o Střední Americe. Nabízí exotické prostředí, pohádkové pláže i kulisy pralesa, nezapomenutelné západy slunce a mnoho dalšího. Stačí si jen vybrat.

    V Panamě, Kostarice, Nikaragui, Belize, Hondurasu a Mexiku existuje nespočet plážových, horských, pralesních a ostrovních destinací, do kterých je relativně snadné se dostat a které jsou pohádkovým místem pro svatební obřad a líbánky v jednom.

    Los Cabos, Mexiko

    Los Cabos se nachází na nejjižnějším cípu mexického poloostrova Baja California. Tato zasněná pouštní destinace je ideální pro pár milující pláž, tacos a tequilu. Vás speciální den se bude odehrávat v kulisách tyrkysového oceánu. Najdete tu mnoho různých typů ubytování, od roztomilých butikových hotelů až po luxusní resorty.

    Riviera Maya, Mexiko

    Riviera Maya je malebný úsek karibského pobřeží v severovýchodní oblasti poloostrova Yucatán v Mexiku. Tato oblast zahrnuje Playa del Carmen, Cozumel a Tulum. Riviera Maya je také místem se skvělými příležitostmi k potápění, pozorování velryb a žraloků, příjemných restaurací, skvělého nočního života, špičkově hodnocených golfových hřišť a spousty možností ke konání svatebních hostin.

    Roatán, Honduras

    Roatán je součástí Honduraských zálivových ostrovů v Karibiku. Nachází se na rozsáhlém bariérovém útesu. Tento karibský ostrov je proslulý nádherným potápěním, populací velryb a žraloků, křišťálově čistou vodou, plážemi s bílým pískem a tropickým ubytováním. Dokonalá plážová scéna pro vaši svatbu.

    Ambergris Caye, Belize

    Ambergris Caye je největším a nejrozvinutějším z 200 ostrovů patřících Belize. Nabízí působivý výběr perfektních svatebních hotelů, scény nočního života, potápění na světové úrovni a pláží lemovaných palmami. Belize je ztělesněním dokonalé tropické svatební destinace. Má vše, co potřebujete k uskutečnění vaší vysněné svatby.

    Caulker Caye, Belize

    Caulker Caye je druhým nejnavštěvovanějším ostrovem Belize, i když je zcela odlišný od Ambergris Caye. Je ztělesněním pomalého a uvolněného života v Karibiku. Nabízí intimnější atmosféru, skvělé jídlo a je obklopen tou nejprůhlednější a nejmodřejší vodou, jakou jste kdy viděli.

    Rancho Santana, Nikaragua

    Rancho Santana je krásná rezidenční a rekreační komunita o rozloze 2700 akrů na tichomořském pobřeží Nikaraguy. V komunitě je pět soukromých pláží, luxusní domy k pronájmu a plážové letovisko, které nabízí vše, co potřebujete pro svatbu a oslavu ve středoamerickém stylu.

    Můžete tu cvičit jógu, chodit do lázní, jezdit na paddleboardu, surfovat, jezdit na koni, půjčovat si kola, dělat dlouhé procházky po pláži a samozřejmě zorganizovat tu nejkouzelnější svatbu.

    Jicaro Island Lodge, Nikaragua

    Chcete si pro vaši fantastickou svatbu pronajmout celý ostrov? Jak je libo. Jicaro Island je malý ostrov v Nikaragujském jezeře, kde si můžete tento sen splnit. Na ostrově najdete krásnou a luxusní devítipatrovou ekologickou lodži a rozhodně si můžete pronajmout všechny pokoje. Tento kouzelný ostrůvek má bazén, bar, fantastickou restauraci, prostor pro lekce jógy a lázně.

    Playa Guiones, Kostarika

    Playa Guiones (běžně nazývaná Nosara) je velkolepým místem pro svatbu. Pláž je rozlehlá, okolí je svěží a bohaté na divokou zvěř. Je tu několik opravdu skvělých restaurací, ubytování, jógových studií i míst pro surfování.

    La Fortuna, Kostarika

    Pokud hledáte pro svou svatbu hornatější scenérii deštného pralesa, La Fortuna je ideální volbou. Domov slavné sopky Arenal, vodopádu La Fortuna, svěžích deštných pralesů a neuvěřitelné sbírky rostlin a divoké zvěře je mystickým místem pro svatbu. K dispozici jsou všechny různé typy ubytování, od ekologických ubytovacích zařízení po velká luxusní letoviska a vše mezi tím. Toto je oblíbená svatební destinace a až ji navštívíte, snadno pochopíte proč.

    Pláž Red Frog Beach, Bastimento, Panama

    Pláž Red Frog Beach se nachází na ostrově Isla Bastimentos, jednom z devíti obydlených ostrovů v Bocas del Toro. Tento luxusní plážový resort a lázně nabízí jedinečné a nádherné místo pro uspořádání svatby vašich snů. Pláže a voda obklopující Bocas del Toro jsou jako z pohlednice a vaši hosté budou plni nadšení, stejně jako vy.

    Sledujte nás na sítích

    Tradiční kavárenský život či písečné duny: Za těmito památkami UNESCO stačí vyrazit k sousedům

    Mnoho vášnivých cestovatelů má na svém seznamu "povinných" míst světové ikony, jako je Tádž Mahal, Velký bariérový útes nebo Velká čínská zeď. Za některými klenoty ale stačí dojet přes hranice k sousedům.

    Tradiční kavárenský život či písečné duny: Za těmito památkami UNESCO stačí vyrazit k sousedům

    Mnoho vášnivých cestovatelů má na svém seznamu "povinných" míst světové ikony, jako je Tádž Mahal, Velký bariérový útes nebo Velká čínská zeď. Za některými klenoty ale stačí dojet přes hranice k sousedům.