Více
    13 C
    Czech
    Čtvrtek 25. dubna 2024

    Za neobvyklými zážitky do Dubaje

    Dubaj je město, jež vás ohromí na první pohled. Nabízí unikátní atrakce, které jinde nenajdete. Co si v Dubaji rozhodně nenechte ujít?

    Západ slunce z Burj Khalifa

    Člověk může být svědkem mnoha krásných západů slunce, ale pozorovat ho z nejvyšší stavby světa, je jedinečný zážitek. Burj Khalifa má 122 pater a nahoře budete mít 360stupňový výhled na město.

    Zalyžujte si v zastřešeném ski parku

    Dubaj je horké místo, ale Ski Dubai je jedním z nejlepších způsobů, jak se ochladit. Otevřeno má každý den v roce. Můžete se sem vydat na lyže nebo snowboard, strávit tu noc a pozdravit místní tučňáky.

    Největší krytý zábavní park na světě

    IMG: Worlds of Adventure je největší krytý zábavní park na světě a umožňuje fantastický jednodenní výlet pro celou rodinu. Je to místo snů pro milovníky dobrodružství všech věkových kategorií, plné postav z Marvel a Cartoon Network, spolu s dinosaury a šíleně rychlou horskou dráhou, která vás zaveze do parku i z něj. Najdete tu mnoho možností občerstvení, nákupní střediska i kino pro ty, kdo si chtějí trochu odpočinout.

    Skočte si padákem nad Palmou

    Jistě, padákem můžete seskočit na mnoha místech, ale zde svrchu pozorujete jeden z největších umělých ostrovů světa ve tvaru palmy. Výhled opravdu stojí za to. Plus připočtěte adrenalin z tandemového seskoku…

    Ponořte se do akvária Dubai Mall Aquarium

    Pokud jste někdy chtěli plavat se žraloky, nyní máte šanci! Stačí navštívit akvárium Dubai Mall. Nachází se tu nádrž s 10 miliony litrů vody plná mořské zvířeny. Pod vedením kvalifikovaných instruktorů je ponor nezapomenutelný pro vás i pro ty, kteří ho sledují zvenčí.

    Zip-line přes Dubajskou fontánu

    Pokud jste jedním z mála šťastlivců, kterým se podaří zarezervovat si jízdu, budete mít zážitek na celý život. X-line je lanová dráha skrze centrum Dubaje a přes největší fontánový systém světa – Dubai Fountain.

    Nakupujte v jednom z největších nákupních center na světě

    The Dubai Mall je jedním z největších a plně klimatizovaných nákupních center na světě. Nabízí nejen nákupní, ale i gastronomický zážitek. Najdete tu téměř vše, na co si vzpomenete.

    Největší nafukovací vodní park na světě

    Dubajský aquapark, který se nachází nedaleko pobřeží The Beach v JBR, je nejnovějším vodním hřištěm v regionu. Popadněte své přátele a vydejte se na pláž, tohle místo si nemůžete nechat ujít!

    Sledujte nás na sítích

    Tradiční kavárenský život či písečné duny: Za těmito památkami UNESCO stačí vyrazit k sousedům

    Mnoho vášnivých cestovatelů má na svém seznamu "povinných" míst světové ikony, jako je Tádž Mahal, Velký bariérový útes nebo Velká čínská zeď. Za některými klenoty ale stačí dojet přes hranice k sousedům.

    Tradiční kavárenský život či písečné duny: Za těmito památkami UNESCO stačí vyrazit k sousedům

    Mnoho vášnivých cestovatelů má na svém seznamu "povinných" míst světové ikony, jako je Tádž Mahal, Velký bariérový útes nebo Velká čínská zeď. Za některými klenoty ale stačí dojet přes hranice k sousedům.